Ny i föreningen!

Välkommen som ny medlem i bostadsrättsföreningen Hornsplan 1! Vad roligt att du ville flytta hit. 

För att hålla dig uppdaterad om vad som händer i huset och föreningen vill vi redan nu tipsa om att läsa vårt nyhetsbrev. Nyhetsbrevet får du när du har registrerat dina uppgifter i formuläret här nedan. I nyhetsbrevet, som vi skickar ut regelbundet, berättar vi om gemensamma aktiviteter, skötsel av huset och skickar ut kallelser till årsmöten och andra sammankomster som du behöver veta om.

Ta för vana att besöka vår hemsida med jämna mellanrum. Här hittar du mycket nyttig information om huset och skötseln av det. På sajten finns också våra trivselregler. Där står det vilka överenskommelser vi har om vår gemensamma tillvaro i Hornstull.

Kontaktuppgifter till styrelsemedlemmarna finns i entréerna samt under fliken Styrelse här på sajten. Hör gärna av dig om du undrar över något!

Lämna telefonnummer och mejladresser i formuläret för kontaktuppgifter här nedan. Uppgifterna använder vi när vi skickar ut nyhetsbrevet, för kallelser till olika sammankomster eller om vi behöver nå dig i akuta ärenden.

Senast uppdaterad 2015-02-26.

Skicka mina kontaktuppgifter

Var noga med att uppge en korrekt e-postadress så att du kan få ett svar.